تبلیغات
تور تایلند | تور نوروزی تایلند | تور پوکت، پاتایا و بانکوک - ویزای توریستی تایلند
  • تور تایلند
  • تور تایلند

کاربر عزیز،
به وبسایت تور تایلند | تور نوروزی تایلند | تور پوکت، پاتایا و بانکوک خوش آمدید

ویزای توریستی تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌گردد. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید، از اماکن توریستی دیدن کنید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠کیلوگرم- اجناس دلخواه خود را بخرید. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود؛ ( در مورد روادید تجاری یا روادید بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است).
ویزای توریستی تایلند    
        

ویزای توریستی تایلند

    
توجه: روادید توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال نمایید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت پادشاهی تایلند در ایران دریافت کنید. فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به طور جداگانه تکمیل شود.
آدرس سفارت تایلند در تهران : خیابان بهارستان، پارک امین‌الدوله، شماره ٤

تلفن :۷۷۵۳۲۰۲۲۔۰۲۱ و ۷۷۵۳۱۴۳۳۔۰۲۱
آدرس اینترنتی : http://www.thaiembassy-tehran.org

مدارک موردنیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای روادید باید به بخش روادید کنسولگری پادشاهی تایلند، ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: گذرنامه : باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

دو: عکس واضح زمینه روشن که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد : یک عدد.


روادید کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌گردد؛ هزینه‌ی ویزای عادی سی یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه
:
- اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
- اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-8؛ در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغ ١٠٠٠ بات برای یک‌بار ورود مجدد و مبلغ ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
- در صورتی که به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، در تایلند اقامت داشته باشید، بر خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبه‌رو خواهید شد.
آدرس اداره مهاجرت بانکوک:
Bangkok, Soi Suan Plu, Off South Sathorn Road, Tel (+662)287 3101 10



موضوعات مرتبط

کشور تایلند ،

نظرات مطلب

  1. Where is the Achilles heel?
    دوشنبه 30 مرداد 1396 11:36 ق.ظ

    Awesome! Its truly awesome paragraph, I have got much clear
    idea on the topic of from this article.

  2. sharenmcandrews.hatenablog.com
    چهارشنبه 18 مرداد 1396 04:58 ب.ظ

    I love what you guys are up too. This sort of clever work and reporting!
    Keep up the amazing works guys I've you guys
    to our blogroll.

  3. manicure
    جمعه 18 فروردین 1396 01:01 ب.ظ

    I am really impressed with your writing skills and also
    with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
    Anyway keep up the nice quality writing, it's rare to see a great blog like this one nowadays.

ارسال نظر

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر